Vakantiehuisje in Schoorl huren? Beleef een heerlijke vakantie in ons gezellige vakantiehuisje aan de voet van de Schoorlse duinen.  Je bent vlak bij zee en op nog geen 3 minuten lopen van het centrum van Schoorl.

Het vakantiehuisje is in de stijl van een Finse blokhut bungalow gebouwd. Dikke dubbelwandige houten muren zowel binnen als buiten. Door dat ook het dak en de vloeren uitsteken ge´soleerd zijn biedt het vakantiehuisje zowel zomers als 's winters een warm comfort.

Ligging van het vakantiehuisje in Schoorl

Hier kun je de Finse blokhut vakantiehuisje in Schoorl (gemeente Bergen) huren.

Het vakantiehuisje staat op een klein terrein met in totaal 10 vakantiehuisjes in Schoorl, aan de voet van de Schoorlse duinen. Het terrein ligt beschut tussen de bomen en naast verschillende schaduwrijke plekjes is er ook voldoende ruimt voor de zon. Een kleine kinderspeeltuin ligt centraal op het terrein, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Voor het vakantiehuisje ligt een zonnig terras met tuinmeubels en kun je relaxt genieten van de vele vogels die zich in dit gebied bevinden.

Achter het vakantiehuisjesterrein ligt een zandvlakte. Daar vandaan gaan zowel een fietspad als een voetpad omhoog de duinen in. De afstand naar zee is 5 kilometer. Het gebied is een natuurpark en er rijden geen auto's.

Het gezellige centrum van Schoorl ligt op 3 minuten loopafstand van het vakantiehuisje. Er is een ijskraampje, supermarkt en er zijn verschillende winkeltjes en terrasjes.

Bij het VVV kantoor in Bergen en het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer kunt u terecht voor informatie over de natuur, activiteiten en verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.

Een zeer complete, eenvoudige en knusse inventaris. Boek nu om het vakantiehuisje in Schoorl (gemeente Bergen) te huren.

Wil je ook dit vakantiehuisje met luxe doucheruimte in Schoorl huren?